Jong en gezinsproblemen

Zit je in een moeilijke thuissituatie?

Praat erover met vrienden, familie of iemand op school.

Je mag ook altijd bellen of chatten met de Kindertelefoon. Dat kan anoniem, je hoeft je naam niet te zeggen. Kijk ook eens op de website van Veilig Thuis. Wil je een gesprek met iemand? Bel of mail met Loes of Avedan en vraag om een afspraak. Misschien past het mentorproject van Avedan bij jou. Kijk op de website van meer informatie. Je mag ook bellen of mailen.

Toon op kaart (1)
x

Loes Almelo

Telefonisch bereikbaar: maandag 12.00 - 14.00 uur en woensdag 09.00 - 11.00 uur

Toon op kaart (1)
x

Avedan - algemeen

Plesmanweg
9L
7602 PD
Almelo

Kindertelefoon

Bij De Kindertelefoon werken vrijwilligers, die aan kinderen en jongeren de mogelijkheid bieden om in vertrouwen te praten over een probleem. Kinderen krijgen advies, informatie en ondersteuning.

Zorg je voor een ouder en wil je erover praten?

Op school kun je terecht bij je mentor of het schoolmaatschappelijk werk. Ook de gemeente geeft informatie en advies. Of ze verwijzen je door naar deskundige hulp.

Als je zorgt voor een ouder of voor allebei je ouders, heet dat mantelzorg. Kijk op de website van Mezzo voor meer informatie over mantelzorg. Op de website Zorg voor je ouders staat informatie in verschillende talen.

Mezzo - jonge mantelzorgers

Zorg voor je ouders

Je vindt hier informatie in verschillende talen.

Ben je jonger dan 18 en kun je (tijdelijk) niet thuis wonen?

Is je vader of moeder ziek of afwezig, of zijn er veel ruzies? Of gebeuren er andere dingen die je niet leuk vindt? Ga naar je huisarts. Ook kun je met de Kindertelefoon bellen of chatten. Is er sprake van geweld? Bel naar Veilig Thuis. Misschien kun je tijdelijk bij familie of in het gezin van een vriend(in) wonen.

Wil je met iemand praten? Bel of mail met Loes of met Avedan. Vraag om een afspraak.

Toon op kaart (1)
x

Loes Almelo

Telefonisch bereikbaar: maandag 12.00 - 14.00 uur en woensdag 09.00 - 11.00 uur

Toon op kaart (1)
x

Avedan - algemeen

Plesmanweg
9L
7602 PD
Almelo