Sporten en bewegen voor jongeren

Zoek je een sportvereniging?

Op de website van Sportbedrijf Almelo kun je zoeken naar sportverenigingen en sportclubs. Zoek je naar sporten voor mensen met een beperking? Kijk ook op Sportwijzer Overijssel. Je kunt Sportbedrijf en Sportwijzer ook bellen of mailen voor meer informatie.

Toon op kaart (1)
x

Sportbedrijf Almelo - sportactiviteiten

Sportbedrijf Almelo - sportverenigingen

Toon op kaart (1)
x

Sportwijzer Overijssel

Hogeland
10
8024 AZ
Zwolle
Denk je dat je te weinig beweegt?

Zorg voor voldoende beweging. Ga op de fiets of lopend naar school, beweeg regelmatig en eet gezond. Zoek ook een sportvereniging en ga sporten.

Sportclubs en sportverenigingen vind je op de website van Sportbedrijf Almelo.

Sportbedrijf Almelo - sportverenigingen

Heb je een beperking en wil je sporten?

Misschien kun je voetballen bij Oranje Nassau. Of dansen bij De Klup. De Klup organiseert heel veel activiteiten voor mensen met een beperking. Ga ook naar de website van Sportwijzer Overijssel. Hier kun je zoeken naar sporten voor mensen met een beperking of chronische aandoening. Je kunt ook Sportbedrijf Almelo bellen of mailen met vragen.

Toon op kaart (3)
x
Toon op kaart (1)
x

De Klup

Berlagelaan
2
7606 ST
Almelo
Toon op kaart (1)
x

Sportbedrijf Almelo

Stadionlaan
60
7606 JZ
Almelo
Toon op kaart (1)
x

Sportservice Overijssel

Hogeland
10
8024 AZ
Zwolle

Oranje Naussau CVV

Wil uw kind sporten maar is er geen geld?

Misschien komt uw kind in aanmerking voor een bijdrage van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit fonds is een particuliere organisatie die de contributie en/of de sportattributen betaalt voor kinderen uit gezinnen die leven van een uitkering, in de schuldsanering zitten of een inkomen hebben onder het sociaal minimum. Vraag het consultatiebureau, de school van uw kind of maatschappelijk werk om een aanvraag voor u te doen. U kunt niet zelf een aanvraag doen.

Vraag ook om hulp bij uw gemeente. Samen met een medewerker bekijkt u of er nog andere regelingen zijn waar u aanspraak op kunt maken.

Gemeente Almelo - bijzondere bijstand

Jeugdfonds Sport & Cultuur Almelo

Telefonisch bereikbaar: maandag en woensdag van 10.00 - 12.00 uur